berg-480-638
Wie zijn wij.

Wij zijn een nieuw bedrijf, dat zich voornamelijk richt, op het maken en ontwikkelen van producten die betrekking hebben op Alpaca’s uit de Andes gebergte van Peru.

Door nauwe samenwerking met meerdere grootte fabrikanten en enkele kleine ateliers uit Peru, zijn wij instaat om onze collectie voor dames en heren samen te stellen.

Deze collecties laten wij in Peru vervaardigen door vakmensen met jaren lange ervaring in de confectie van Alpaca kleding en accessoires. Door deze werkwijze, dragen wij tevens een steentje bij aan de ontwikkeling van Peru.

We volgen het gehele proces van het begin tot het eind, van het scheren van de wol tot aan een kant-en-klaar eindproduct.

De Alpaca’s leiden geen pijn tijdens het scheren, alles wordt op een dier vriendelijke manier gedaan. Een keer per jaar worden ze geschoren, en ontdaan van hun zachte en fijnste wol en dat gebeurt in de zomer periode.

Onze doelstelling is om van Alpaca gemaakte producten met een zo’n hoog mogelijke kwaliteit, voor een zo goedkoop mogelijk prijs op de markt te brengen.

Wij hopen u hiermee te kunnen voorzien van een mooi product.

 

Met vriendelijke groet

 

Het management team.